Щамбови рози

Тук може да видите цветовото разнообразие на щамбовите рози, които отглеждаме с любов и внимание, както и да узнаете наличните бройки за всяка от тях. Каквото и да изберете-ще бъдете щастливи с красотата на розите!!!

Поръчка на рози от сайта

С цел Вашето удобство, поръчката през сайта е изключително опростена. За да изберете рози, които да поръчате, трябва да ги посочите в каталога. Когато посочите роза, се показва етикет с нейната цена и надпис "Поръчка". Натискайки етикета, ще бъдете попитани какъв брой от избраната роза искате да добавите към количката си. След приключване на избора Ви, натиснете бутонът с изображение тип &qoot;Пазарна количка". Тогава ще бъдете препратени към тази страница и ще бъдете подканени да въведете данните Ви за контакт.

Заявки се приемат:

Всеки ден от 8.00 до 20.30 на посочените мобилни телефони и Skype, както и по всяко време на електронната ни поща и тук, на сайта ни.

Заявките се изпълняват:

Директно от градината: от Понеделник до Неделя от 8.00 до 19.00 часа.

Доставят се до клиента:

За град Силистра – до 9 часа от приемането на заявката или по договаряне с купувача за часа и деня; за по-големи разстояния, заявките се изпълняват с куриерска доставка - от понеделник до петък. Изваждането,пакетирането и етикирането на розите се извършва до 15.30 часа. До 16.30 часа се доставят до спедиторската фирма. На следващия ден до 10.00 часа те са доставени до офиса или на адреса посочени предварително от Вас.

Проектираме, изработваме и абонаментно поддържаме цветни градини и тревни площи.