Щамбови рози

Тук може да видите цветовото разнообразие на щамбовите рози, които отглеждаме с любов и внимание, както и да узнаете наличните бройки за всяка от тях. Каквото и да изберете-ще бъдете щастливи с красотата на розите!!!

През пролетта и есента, за ценителите на красотата предлагаме:

Виещи (Каскадни) Рози

Поддържаме 8 сорта с едноцветна окраска – червена, бяла, жълта, розова, оранжева, пепел от рози, бяла – Iceberg и Victoria.

Цветовете са едри, кичести, ароматни, по няколко на средно дълги, дебели дръжки, с няколко странични пъпки.

Цъфтеж – обилен и непрекъснат през целия сезон - май- ноември.

Храст - изправен, буен и леко разклонен.

При резитба като чайно-хибридните сортове, достигат на височина от 1,20м до 1,80м, а при оформяне като каскадни - височината достига от 2,60м до 3,40м. Ширина – 120 – 160 см.

Подходящи са за озеленяване на колони, входни врати, балкони, арки, беседки, покриване на стени или прегради. Обикновено влечащите рози се засаждат в близост до оградата, покрай беседки, стълбове или специални дървени решетки по фасадата на къщата.

Чайно-Хибридни Рози

Поддържаме 23 сорта с едноцветна багра на цветовете, 10 сорта с двуцветна багра на цветовете и 1 сорт с трицветна багра на цветовете.

Цветовете са едри, красиво оформени, ароматни, добре оформени (чашовидни), на дълги, здрави дръжки.

Цъфтеж – обилен и непрекъснат през целия сезон, май - ноември.

Храст - изправен, обилно цъфтящ. Достига на височина от 80 до 130 см.

Подходящи са за озеленяване на паркове, градини, хотели, вили, офиси, обществени сгради. Сортовете са подходящи и за рязан цвят.

Щамбови Рози

От 2009 година сме включили и производство на:

Плачеща Роза

Характерно за тази група рози е високото стъбло.

 • с височина на стъблото над 60 см.,
 • с височина на стъблото 150 см.,
 • с височина на стъблото 160 см.,
 • с височина на стъблото 170 см.,
 • с височина на стъблото 180 см.,

Предлагат се в 8 сорта с едноцветна окраска – червена, бяла, жълта, розова, оранжева, пепел от рози, бяла – Iceberg и Victoria.

Приложена е класическата технология за това производство. На един корен се извършва облагородяване с един, два и повече от два цвята. От май до юли всяка година се приемат и заявки, за изработване на плачещи рози с цветове, предложени от купувача.

Подходящи са за озеленяване на туристически комплекси, кметства, лични градини и др. Могат да се отглеждат в кашпи или саксии, да се засаждат в градина, както и да украсят външния Ви фирмен интериор. Животът на едно дърво-плачеща роза е над 25 години, в зависимост от полаганите грижи.

Дръвче - Роза

Характерно за тази група рози е високото стъбло.

 • с височина на стъблото до 60 см.,
 • с височина на стъблото над 60 см.,
 • с височина на стъблото 130 см.,
 • с височина на стъблото 140 см.,
 • с височина на стъблото 150 см.,
 • с височина на стъблото 160 см.,

Облагородяването е направено с едноцветна, двуцветна и с трицветна багра на цветовете. Приложена е класическата технология за това производство. От май до юли всяка година се приемат и заявки за изработване на дръвчета – рози с цветове, предложени от купувача.

Подходящи са за озеленяване на туристически комплекси, паркове, градини, кметства, лични градини и др. Могат да се отглеждат в кашпи или саксии, да се засаждат в градина, както и да украсят външния Ви фирмен интериор. Животът на едно дърво-плачеща роза е над 25 години, в зависимост от полаганите грижи.

Повече

Ако желаете да поръчате или разгледате розите ни, вижте нашия каталог. Ако искате да ги поръчате, натиснете иконата с вид на количка под розата. Повече инструкции можете да намерите на страница Поръчка.

Ако искате да знаете нещо повече за нашите рози, можете да се свържете с нас чрез страницата За Нас.